Escola de turisme del Baix Penedès

Notícia ampliada

21/11/2007
L’Escola de Turisme del Baix Penedès amplia la seva oferta formativa amb un curs d’auxiliar de recepció d’hotel
La matrícula per a totes tres especialitats és gratuïta i s’adrecen a joves a partir de 16 anys, encara que no hagin assolit l’ESO.

Actualment, l’Escola de Turisme del Baix Penedès imparteix les especialitats d’auxiliar d’hoteleria (cambrer) i auxiliar de cuina. Aquests cursos, que es van iniciar el mes de setembre, finalitzaran el mes de juny de l’any vinent i encara disposen d’algunes places lliures.

Aquesta oferta formativa ara s’amplia amb l’especialitat d’auxiliar de recepció d’hotel, que s’iniciarà el proper 26 de novembre. Amb aquesta formació es pretén posar a l’abast dels joves majors de 16 anys la possibilitat d’adquirir els coneixements necessaris, i també de posar-los en pràctica- per treballar en la recepció d’un hotel, feina amb demanda a la nostra comarca i per a la qual, a banda dels recursos propis del lloc de treball, és imprescindible una bona disposició per treballar de cara al públic.

En tots els casos, a part de l’aprenentatge a les instal•lacions de l’Escola de Turisme a Santa Maria del Mar, es preveu la realització de les pràctiques corresponents en empreses del sector, cosa que facilita als alumnes tant la incorporació al món laboral com la possibilitat de continuar el seu itinerari formatiu, especialment la formació professional específica de grau mitjà, si superen la prova d’accés.

Finalment, cal recordar que l’Escola de Turisme disposa de cuina i restaurant obert al públic on els alumnes realitzen les seves pràctiques.

La matrícula per a totes tres especialitats és gratuïta i s’adrecen a joves a partir de 16 anys, encara que no hagin assolit l’ESO. Totes les persones interessades poden ampliar la informació a través del web de l’Escola de Turisme www.escolaturismebp.org o trucant als telèfons 977 68 29 38 o al 607 37 90 50.

Anar amunt