Escola de turisme del Baix Penedès

Notícia ampliada

04/12/2007
Daniel Fenoy exposa catorze quadres al restaurant de l’Escola de Turisme del Baix Penedès
L'artista cedeix els guanys a la Fundació Santa teresa.

Des de la seva creació, l’Escola de Turisme del Baix Penedès ha acollit nombroses exposicions d’artistes de la comarca, que ens han permès conèixer el seu art a través de diferents disciplines artístiques.

Ara és el torn d’un artista polifacètic com Daniel Fenoy, que destaca per una sòlida formació i una llarga experiència en el món de l’art en diferents branques: artesà, editor, galerista... En el seu amplíssim currículum hi destaca la presència de la seva obra en col•leccions privades i museus d’arreu del món.

La sala acull catorze pintures a l’oli que tenen com a tema principal retrats de persones del nord de l’Índia i que, segons el seu propi autor, cadascuna d’aquestes obres pretén donar veu a qui no en té i fer aflorar valors senzills, però no per això menys profunds, i que ens han de fer reflexionar sobre tot allò que tenim i no sabem valorar.

Fenoy, a més, ha destacat la feina feta per la Fundació Santa Teresa envers les persones més necessitades i ha volgut expressar públicament el seu compromís a continuar treballant al seu costat.

A l’acte d’inauguració de l’exposició també hi era present la presidenta de la Fundació, Montserrat Jornet, qui ha volgut agrair el gest altruista de Fenoy en cedir els guanys de la venda d’aquests catorze quadres perquè l’entitat que presideix pugui continuar els seus projectes.

Com a representant de la Diputació de Tarragona, Quim Nin, ha volgut destacar d’una manera especial la importància de la mirada dels personatges de Fenoy i l’acte d’altruisme de l’artista envers la Fundació.

Els catorze quadres estaran exposats al Restaurant de l’Escola fins a final de gener i es podran adquirir a la mateixa Escola o a través de la seva pàgina web: www.escolaturismebp.org. El preu dels quadres oscil•la entre els 900 i els 1.200 €.

Anar amunt