Escola de turisme del Baix Penedès

Notícia ampliada

18/02/2008
EL COL·LECTIU ELS SIS PINCELLS EXPOSA AL RESTAURANT DE L'ESCOLA
Dinar al restaurant de l’Escola de Turisme també serveix per donar un tomb per l’art de la comarca

El restaurant de l’Escola de Turisme, ubicada al costat de l’Alberg de Santa Maria del Mar, acull cada trimestre exposicions diferents. La nova, inaugurada aquesta dilluns, és l’obra d’un col·lectiu de pintors vendrellencs anomenat “6 Pinzells”.

Dinar al restaurant de l’Escola de Turisme també serveix per donar un tomb per l’art de la comarca. Si fins ara ha estat l’artista Daniel Fenoy el que exposava la seva obra, ara són els membres d’un col·lectiu vendrellenc. S’anomenen “Els 6 pinzells”, i són Jordi-Lluís Rovira, Lucas Bravo, Benito Quadrat, Josep Magriñà, Albert Buenechea, Salvador Vall i Julio Lasheras.

Els membres del grup destaquen la bona acollida que han tingut arreu on han exposat. Entre ells s’hi poden copsar diferents estils, com l’expressionisme, l’impressionisme o el realisme.

Amb mostres com aquestes, els artistes s’estalvien el problema econòmic que pot suposar exposar en sales particulars, ja que a l’Escola de Turisme és un gest gratuït. Un intercanvi entre el centre educatiu i el creador.

La mostra està oberta al públic durant 3 mesos, en l’horari habitual del restaurant de l’Escola de Turisme, d’1 a 3 del migdia.

Anar amunt