Escola de turisme del Baix Penedès

Notícia ampliada

24/04/2008
L'ESCOLA AL SITC
Ofereixen una desguatació de Favetes amb Romesco.

Els alumnes i professors de l’Escola de Turisme del Baix Penedès han elaborat prop de 200 racions de favetes amb romesco per oferir-les en l’acte d’inauguració de l’estand de la Costa Daurada.


El Patronat Municipal de Turisme del Vendrell va oferir als alumnes de l’Escola de Turisme la possibilitat, a través del col•lectiu de Les Cuines del Vendrell: Mar, vinya i olivera, de participar en el Saló Internacional de Turisme de Catalunya que s’ha celebrat els dies 17, 18, 19 i 20 d’abril.

Els alumnes de l’Escola de Turisme van preparar una demostració d’amanida de favetes amb bacallà i salsa romesco, un plat que no es va escollir a l’atzar, sinó que respon a la campanya que a hores d’ara té engegada el col•lectiu de Les Cuines del Vendrell, del qual -com dèiem- en formen part.

En total es van oferir 200 racions de degustació a totes les persones que el dia de la inauguració del Saló és van acostar fins a l’estand de la Costa Daurada, en el qual estava instal•lat el Patronat de Turisme de l’Ajuntament del Vendrell.

Anar amunt