Escola de turisme del Baix Penedès

Notícia ampliada

10/06/2008
La Fundació Santa Teresa gestionarà el bar de la seu social dels Nens del Vendrell
Entre altres es pretén convertir el bar-restaurant de la colla en un espai d'integració social i d'activitat cultural de la vila

Aquest dilluns 9 de juny els Nens del Vendrell i la Fundació Santa Teresa han signat un conveni de col·laboració amb l'objectiu de convertir el bar-restaurant de la colla en un espai d'integració social i d'activitat cultural del municipi. 
El director general de la Fundació Santa Teresa del Vendrell, José Carlos Eiriz, 
i el president dels Nens, Xavier Guardiola, van rubricar dilluns aquest acord en virtut del qual la Fundació gestionarà el funcionament del bar, ubicat a la planta baixa del local que la colla té a la Riera de la Bisbal.
Segons ha explicat Xavier Guardiola, "un cop acabat el contracte de lloguer anterior, la colla ha decidit apostar per un nou model de gestió del bar, que vagi més enllà d'una simple relació comercial i que aposti per convertir-lo en una eina més d'integració social". En aquest sentit, segons el president dels Nens, "col·laborar amb la Fundació Santa Teresa és una magnífica oportunitat d'aconseguir-ho".
Cal recordar que la Fundació Santa Teresa gestiona també actualment l'Escola de Turisme del Baix Penedès, i que l'acord amb els Nens del Vendrell li permetrà continuar millorant l'ocupabilitat de les persones amb dificultats d'inserció laboral. De fet, segons José Carlos Eiriz, el bar dels Nens "pot ser un lloc on els alumnes que acabin la seva formació a l'escola donin els seus primers passos al món laboral".
D'altra banda, la col·laboració entre la colla castellera i la Fundació s'ha marcat un segon objectiu, que és el de convertir el bar-restaurant en un espai obert especialment a les entitats del municipi i a l'organització d'actes de caràcter cultural que permetin dinamitzar el local durant tot l'any, més enllà de la temporada castellera. 

Per celebrar l'inici d'aquesta nova etapa, aquest divendres dia 13 de juny, a partir de les 8 del vespre, hi haurà jornada de portes obertes tant al bar com al local d'assaig. Es repartirà coca i cava entre els assistents. 


Anar amunt