Escola de turisme del Baix Penedès

Notícia ampliada

10/07/2008
39 alumnes de l’Escola de Turisme del Baix Penedès acaben la seva formació
El curs 2007-2008 s’han impartit les especialitats d’auxiliar de cuina, auxiliar de cambrer i auxiliar de recepció d’hotel.

El curs 2007-2008 s’han impartit les especialitats d’auxiliar de cuina, auxiliar de cambrer i auxiliar de recepció d’hotel.

Els cursos, que es van iniciar el mes de setembre, s’han adreçat a persones a partir de 16 anys de la comarca del Baix Penedès. A partir de la formació que els ofereixen aquestes especialitats, es poden incorporar al món laboral o, si ho prefereixen, retornar al sistema educatiu amb la possibilitat de presentar-se als exàmens d’accés a cicles formatius.

Amb la voluntat de facilitar als alumnes la seva inserció al món laboral, els cursos també han inclòs les pràctiques en empreses del sector i en el Restaurant de la mateixa Escola, que alhora ha servit de marc per exposar les obres de diferents artistes al llarg de curs. A banda, l’Escola de Turisme del Baix Penedès ha organitzat visites formatives a empreses del sector, reunions d’empresaris turístics o xerrades a càrrec dels mateixos professionals per explicar les seves pròpies experiències als alumnes.

Així mateix, han pogut posar en pràctica els coneixements adquirits participant en fires, com la inauguració del Saló Internacional de Turisme de Barcelona amb un showcooking, o degustacions gastronòmiques, la presentació de la Ruta del Xató al Palau Robert de Barcelona, entre d’altres.

Durant el curs escolar, l’Escola també ha ofert altres activitats, com un curs de català destinat a personal del sector que entenia poc el català o que no el parlava i cursos de cuina oberts a tothom, entre els quals cal destacar el d’Innocents dels fogons, que va tenir molt èxit, i el d’Innocents de l’Art Floral, que es va fer el mes d’abril.

Totes les persones interessades poden ampliar la informació a través del web de l’Escola de Turisme www.escolaturismebp.org o trucant als telèfons 977 68 29 68 o 607 37 90 50.

Anar amunt