Escola de turisme del Baix Penedès

Notícia ampliada

23/06/2009
54 alumnes tanquen el curs 2008-2009

L’escola de turisme del Baix Penedès, a Coma-ruga, ha tancat un nou curs amb la tradicional entrega de diplomes. En aquests darrers mesos hi han passat 54 alumnes en les especialitats d’auxiliar de cuina i de cambrer, i auxiliar de recepció d’hotel. Els cursos tornaran a començar passat l’estiu, adreçats, com sempre, a joves a partir de 16 anys.
A l’acte hi van ser presents, Montserrat Jornet, presidenta de la Fundació Santa Teresa, Ramon Ingles, director del SOC a Tarragona, Manuel Hernandez, conseller comarcal i Raul Buira, regidor de l’ajuntament del Vendrell,
L’entrega de diplomes posa punt i final cada juny al curs de l’Escola de Turisme, ubicada al costat de l’alberg de Santa Maria del Mar, a Coma-ruga. A partir de la formació que els ofereixen les especialitats de cuina, cambrer i recepció d’hotel, es poden incorporar al món laboral o bé tornar al sistema educatiu amb la possibilitat de presentar-se als exàmens d’accés a cicles formatius.
Amb la voluntat de facilitar als alumnes la seva inserció al món laboral, els cursos també han inclòs les pràctiques en empreses del sector i en el Restaurant de la mateixa Escola. També el centre ha organitzat visites formatives a empreses del sector, reunions d’empresaris turístics o xerrades a càrrec dels mateixos professionals per explicar les seves pròpies experiències als alumnes.
L’Escola de Turisme del Baix Penedès va ser posada en funcionament l’any 2005, amb l’objectiu de proporcionar una formació de qualitat centrada en la persona, que facilités respostes a les necessitats de la societat i del territori.
Aquest projecte és fruit de l’esforç compartit entre la Fundació Santa Teresa del Vendrell, el Consorci Universitari del Baix Penedès, els diferents ajuntaments de la comarca i el Consell Comarcal, amb el suport del sector empresarial de la zona.
L’Escola de Turisme del Baix Penedès té obert el període de preinscripcions per al nou curs 2009-2010, fins el 30 de juny i les matricules és podran formalitzar de l’1 al 15 de juliol. Totes les persones interessades poden ampliar la informació a través del web de l’Escola de Turisme www.escolaturismebp.org o trucant als telèfons 977 68 29 68 o 607 37 90 50.

Anar amunt