Escola de turisme del Baix Penedès

Notícia ampliada

04/11/2009
El restaurant pedagògic obre portes amb una exposició de Josefina Miralles.

L'escultora Josefina Miralles, ha estat la primera convidada d'aquest curs a exposar les seves obres, al restaurant pedagògic de l'escola. Miralles es nascuda a Valls, i en aquests moments viu a Barcelona i tots els caps de setmana a Coma-ruga , es professora de Dibuix i Llicenciada en Belles Arts.

L'artista domina la pintura, la escultura, el dibuix i el gravat i poden trobar la seva obra diverses col·leccions particulars, o al Museu Paperer de Capellades i a la Generalitat de Catalunya. Obra que entre altres ha rebut premis "Salao Nacional de Artes Plásticas" de Sao Paulo. En aquesta exposició es poden veure les seves escultures de bronze i terra refractària així com 7 quadres al pastel.
Miralles diu que se sent atreta pel Vendrell i els seus voltants, i que ara ha volgut exposar les seves obres en aquesta sala, per mostrar la seva particular visió del entorn més proper.

La mostra està oberta al públic durant 3 mesos, en l'horari habitual del restaurant de l'Escola de Turisme, d'1 a 3 del migdia. Per anar-hi a dinar, és preferible fer reserva prèvia, al telèfon 977 68 29 38.

Anar amunt