Escola de turisme del Baix Penedès

Notícia ampliada

08/03/2011
Comença un nou curs a l'Escola de Turisme
Mig centenar de nous alumnes que participen en els diferents programes formatius.

El passat mes d’octubre es va iniciar el nou curs de l’Escola de Turisme, amb mig centenar de nous alumnes que participen en els diferents programes formatius. Els alumnes es formaran fins al mes de juny, com a auxiliars de cuina i auxiliars de sala.

Els programes formatius que s’estan impartint són diversos:
• Els programes de Qualificació Professional Inicial, adreçats a persones de16 a 24 anys que no han obtingut el Graduat amb ESO, i volen iniciar-se el sector de l’hostaleria. Aquests cursos els permeten iniciar-se en l’ofici, mitjançant les activitats que es realitzen a l’Escola, i també amb les pràctiques que es fan a les empreses de la comarca, així com optar al retorn a la formació reglada, si superen la prova d’accés a la que es poden presentar al maig i per a la qual es preparen al llarg del curs.
• També s’imparteix un Curs de Formació Ocupacional adreçat a persones amb discapacitat i/o trastorn mental, que els permet formar-se en el sector, aprenent l’ofici d’auxiliar de cuina i sala.
• El Projecte d’Innovadors, aplicant noves tècniques formatives, apropa un grup d’alumnes al treball que es desenvolupa en els bars restaurant, mitjançant una formació teòrica i pràctica que es porta a terme en els locals Tasta de la mateixa Fundació.

De nou, tenim un gran repte al davant: oferir una formació de qualitat, i acompanyar totes aquestes persones en un moment important de la seva vida, per tal que puguin accedir al mercat laboral i aconseguir una feina. Amb la col·laboració de les diferents Administracions públiques, entitats socials i culturals i, sobretot, de les empreses i establiments del sector de l’hostaleria i restauració ho farem possible!

Anar amunt