Escola de turisme del Baix Penedès

Notícia ampliada

08/03/2011
Els alumnes de l’Escola queden finalistes del 2n concurs de cuina del pèsol

Els alumnes de l’Escola de Turisme del Baix Penedès van participar com a finalistes el passat 11 de març en el 2n concurs de la Cuina del Pèsol. El concurs s’enmarca dins de la 16ª Pesolada de Caldes d’Estrac, en la qual participen 24 restaurants de la comarca.
Desprès de l’acollida per part dels organitzadors, els alumnes van poder assistir a la classe magistral a càrrec de Pepi Sànchez, xef del restaurant Sangiovese de Mataró. Un cop dins del concurs, mentre el Kevin Molina, com a cuiner, elaborava un plat de presentació i un de degustació de la seva recepta “Rap allagostat amb textures de pèsol”, el Marc Pérez, com a cambrer, parava la taula i explicava al jurat el vi del Baix Penedès escollit per al maridatge amb el plat del seu company, i finalment en feien un presentació conjunta.
El lliurament de diplomes als participants es va realitzar durant l’acte de presentació de les Jornades Gastronòmiques del Pèsol, que va comptar amb la presència de la reconeguda xef Carme Ruscalleda i que, a banda de poder degustar les elaboracions dels restaurants participants, va servir com a punt de trobada entre els professionals més reconeguts i les joves promeses de la restauració, com els alumnes participants de les altres escoles: el CETT, IES Bisbe Sivilla de Calella, Abat Oliva de Ripoll, IES Joan Ramón Benaprès de Sitges i els nostres alumnes de l’Escola de Turisme del Baix Penedès.

Anar amunt