Escola de turisme del Baix Penedès

Notícia ampliada

03/05/2011
Montse Olivé, exposa les pintures de Salmadon al Resturant de l’escola de Turisme.

L’Escola de Turisme del Baix Penedès acull des de dimarts, la tercera i última  exposició del curs 2010-2011 que es podrà visitar al Restaurant de l’Escola fins al 3 de juny. A l’acte d’inauguració han participat la Presidenta de la Fundació Montserrat Jornet, la Regidora del Patronat Municipal de Turisme del Vendrell Àngels Turdiu i l’artista Montse Olivé, a més ha donat una de les seves obres “Formentera” a l’Escola de Turisme que la recull en representació de les Cuines del Vendrell.
L’obra exposada s’emmarca dins el projecte Salmaldon que a més d’una exposició d’art contemporani en moment puntuals es converteix també en una performance on es pot veure en viu i en directe la fusió de música, pintura i narrativa.
Segons Montse Olivé, Salmaldon vol ser una exposició d'art contemporani basada en el mar Mediterrani, i que té com a eix principal la pintura, i fusiona amb la narrativa i la música.
Salmaldon diu Olive, és un mar d'esclats de colors, compassos, lletres, sensacions i emocions amb les quals ens predisposem a la vida explotant la seva part sensible....
Salmaldon és posiciona enfront de la dualitat de la moral històrica de la societat...


La mostra està oberta al públic fins el 3 de juny, en l’horari habitual del restaurant de l’Escola de Turisme, d’1 a 3 del migdia.

Anar amunt